GIF08
Kantlinje   Kantlinje
 


Säsongspremiär på Telefonplan med hemlig gäst?!
IFK Norrköping - GIF Sundsvall på storbildsteve

Äntligen slår vi upp portarna igen till klubblokalen på Telefonplan. Den 7 juni spelar Giffarna borta mot IFK Norrköping, och eftersom matchen direktsänds av Sportexpressen visar vi den självklart på storbildsteve. Missa inte detta årets första tillfälle att se Giffarna i sällskap med likasinnade och att uppleva stämningen i vår gemytliga klubblokal. Avspark kl 19.00.

Ett sent rykte gör gällande att vi kvällen till ära kommer att få ett fint besök av en hemlig gäst. Vem det är kan vi i nuläget bara spekulera i.

I samband med matchen kommer det att finnas försäljning av kaffe och enklare förtäring. För att kunna hålla lokalen igång tar vi ut en blygsam avgift om 20 kr av alla besökare.

Tipsa gärna dina vänner med Sundsvallsintresse för att locka med dem till matchen. Alla med fotbollshjärtat på rätta stället är välkomna.

I skrivande stund är ytterligare en GIF-match planerad för visning på teve, nämligen Örgryte-GIF den 24 juni. Självklart visar vi den på Telefonplan. Mer information kommer.

Man hittar rätt genom att ta röda linjens T-bana söderut. Väl framme på Telefonplan följer man pilen på bilden nedan. Lokalen ligger i källaren. Det går inte att ta miste.

Välkomna!


 
Kantlinje   Kantlinje