GIF08
Kantlinje   Kantlinje
 

Norrköping - GIF visas på Telefonplan torsdag 6/8
Det har flytit på rätt fint för Giffarna efter sommaruppehållet. Lyckade nyförvärv, tre raka vinster, 13 poäng på de senaste fem bortamatcherna och i skrivande stund en tredjeplats i tabellen är några av glädjeämnena för oss som följer vårt kära GIF.

På torsdag har Giffarna hemmamatch mot IFK Norrköping och vi kommer att visa matchen på storbilds-TV i vår klubblokal på Telefonplan. Alla med hjärtat på rätta stället är varmt välkomna att följa matchen med likasinnade. Matchen börjar kl 19.15.


Resa med GIF08 till Södertälje söndag 16/8
Söndag den 16/8 är det dags för ännu en GIF08-resa. Häng med till Södertälje för att se Giffarna i toppmötet mot Assyriska FF!

GIF08 har chartrat en buss, och vi hoppas att vi blir ett stort gäng som åker till Södertälje Arena för att se GIF ta tre poäng. Priset ligger på facila 100 kr.

Match: Assyriska FF - GIF Sundsvall
Datum: Söndag 16/8
Avspark: 18.00
Avresa: Kl 16.45 från Liljeholmen.
Vi samlas i korsningen Liljeholmsvägen/Liljeholmsgränd, som ligger i anslutning till t banestationens bakre uppgång (om man kommer från stan) vid hållplatsen för snabbspårvägen. Se karta nedan.
Återresa: Direkt efter slutsignalen.
Pris: 100 kr
Mat: Vi gör inga stopp för mat, men vi bör hinna få i oss en korv eller två innan matchen på Södertälje Arena. I Liljeholmen finns också en välkänd snabbmatskedja för er som vill ha er söndagsstek inklämd mellan två bröd.
Anmälan:
Till Jonathan Stara på 076 - 545 40 14 eller jonathan.stara@gmail.com. Vänligen ange telefonnummer i anmälan.
 
Kantlinje   Kantlinje